Frågor & svar

E-böcker

Vad är GP:s e-boksbibliotek?
GP:s e-boksbibliotek består av böcker från GP/Stampens egen bokutgivning. Böckerna rymmer speciellt utvalt material av GP:s skribenter, fotografer och illustratörer. GP-prenumeranter har fri tillgång till alla titlar i e-boksbiblioteket.Vad är en e-bok?
En e-bok – till skillnad från traditionell bok, tryckt på papper – är en digital produkt. E-boken laddas ner som en fil till exempel datorn eller läsplattan. Prenumeranter kan få e-boken som e-pubfil eller pdf.Jag vill ladda hem en eller flera titlar från GP:s e-boksbibliotek. Hur gör jag?
E-böckerna ingår i prenumeration – oavsett vilken abonnemangsform du har. Du som är prenumerant kan alltså ladda ner böckerna här. Du kan fritt ladda hem hur många titlar du vill.
Jag är inte prenumerant – men jag vill ändå ha en av titlarna i e-boksbiblioteket. Hur gör jag?
Icke-prenumeranter kan köpa e-böckerna via några av de största återförsäljarna – till exempel Adlibris och Bokus. För icke-prenumeranter kostar e-böcker cirka 50-70 kronor per titel. För prenumeranter är de alltså gratis.Jag har laddat hem en bok – men jag vill också ha boken på traditionellt sätt, inbunden och tryckt på papper.
De allra flesta titlar kan beställas i tryckt och inbunden form – vanligen med skyddsomslag i färg – hos några av de största internetboklådorna, till exempel Adlibris och Bokus. Tryckta böcker kan inte beställas via GP och ingår inte i prenumerationen.Jag har en lysande e-boksidé. Jag vet precis vilka GP-texter som bör paketeras i bokform. Vem ska jag kontakta?
Strålande! Vi tar tacksamt emot förslag! Mejla dem till vg@gp.se

Kundservice

Har du frågor eller behöver hjälp är du välkommen att kontakta Kundservice.

Stampen Lokala Medier AB
Organisationsnummer: 556220-1052