Frågor & svar

Erbjudanden

Vad är erbjudanden? 

Erbjudanden är olika typer av förmåner och rabatter som tar fram tillsammans med våra annonsörer och samarbetspartners. Som prenumerant kan du ta del av Erbjudanden.

Hur kan jag ta del av de erbjudanden som presenteras? 

Genom att prenumerera på någon av Stampen medias alla tidningar så som Göteborg-Posten, Norra Halland, Bohusläningen, Ttela med fler så får du automatiskt till gång till alla erbjudanden som vi har. När du loggar in med ditt konto på någon av våra webbsidor ser du även vilka rabattkoder och länkar du ska använda för att kunna ta del av de rabatter och erbjudanden som finns.


E-böcker

Vad är GP:s e-boksbibliotek?

GP:s e-boksbibliotek består av böcker från GP/Stampens egen bokutgivning. Böckerna rymmer speciellt utvalt material av GP:s skribenter, fotografer och illustratörer. GP-prenumeranter har fri tillgång till alla titlar i e-boksbiblioteket.

Vad är en e-bok?

En e-bok – till skillnad från traditionell bok, tryckt på papper – är en digital produkt. E-boken laddas ner som en fil till exempel datorn eller läsplattan. Prenumeranter kan få e-boken som e-pubfil eller pdf.

Jag vill ladda hem en eller flera titlar från GP:s e-boksbibliotek. Hur gör jag?

E-böckerna ingår i prenumeration – oavsett vilken abonnemangsform du har. Du som är prenumerant kan alltså ladda ner böckerna här. Du kan fritt ladda hem hur många titlar du vill.

Jag är inte prenumerant – men jag vill ändå ha en av titlarna i e-boksbiblioteket. Hur gör jag?

Icke-prenumeranter kan köpa e-böckerna via några av de största återförsäljarna – till exempel Adlibris och Bokus. För icke-prenumeranter kostar e-böcker cirka 50-70 kronor per titel. För prenumeranter är de alltså gratis.

Jag har laddat hem en bok – men jag vill också ha boken på traditionellt sätt, inbunden och tryckt på papper.

De allra flesta titlar kan beställas i tryckt och inbunden form – vanligen med skyddsomslag i färg – hos några av de största internetboklådorna, till exempel Adlibris och Bokus. Tryckta böcker kan inte beställas via GP och ingår inte i prenumerationen.

Jag har en lysande e-boksidé. Jag vet precis vilka GP-texter som bör paketeras i bokform. Vem ska jag kontakta?

Strålande! Vi tar tacksamt emot förslag! Mejla dem till vg@gp.se

Kundservice

Har du frågor eller behöver hjälp är du välkommen att kontakta Kundservice.

Stampen Lokala Medier AB
Organisationsnummer: 556220-1052