Se föreläsningen ”Vi måste prata” med Elaine Eksvärd den 26 oktober och få 20%rabatt. Få tips på hur du tar dig an situationer som för många är skrämmande.
20%

Se föreläsningen ”Vi måste prata” med Elaine Eksvärd den 26 oktober och få 20%rabatt. Få tips på hur du tar dig an situationer som för många är skrämmande.

Är det att stå inför folk som skrämmer mest? Det var det förr, men det folk tycker är läskigare i modern tid är något helt annat. Att avsluta en relation oavsett om det är kärlek eller professionellt, tycker svenska folket är läskigt. Att ge feedback, kallprata och blotta sina behov är tre ytterligare skräckisar som man helst undviker.

Under kvällen den 26 oktober går Elaine igenom åtminstone nio olika delar som skrämmer oss i våra liv. Hon ger även retoriska lösningar som kommer göra dig trygg när dessa utmaningar väl hittar dig. För det gör de oavsett hur bra du är på att gömma dig.

Denna föreläsning är klockren för dig som vill ha svart bälte i att hantera svåra sitsar snyggt.

Varmt välkomna!

Om Elaine:

Elaine har blivit utsedd till årets kvinnliga talare och har jobbat som professionell föreläsare i snart 10 år. Hon har bl.a. skrivit bästsäljarna Härskarteknik, Vardagsmakt och Snacka Snyggt och är vd för retorikbyrån Snacka Snyggt.

Läs mer och boka här

Rabattkoden som du ska ange för att få 20% rabatt syns nedan om du är inloggad som prenumerant.
Vill du köpa biljetter till andra föreläsningar från Atikko? Rabattkoden nedan gäller för alla höstens föreläsningar så välj och vraka bland utbudet!

Skaffa prenumeration!

Få tillgång till Erbjudanden från 119 kr/mån.

Redan kund?

Perfekt! Då är det bara att logga in för att ta del av erbjudandet.