Äventyret Alladin – det enda äventyr du behöver!
50%

Äventyret Alladin – det enda äventyr du behöver!

Lämna den kalla Norden och följ med till den mytomspunna orienten. Magiker, flygande mattor och vilda dromedarer. Humor och drama möter kärlek och ljuv musik. Lägg därtill en märkligt motsträvig ande så får du ett fartfyllt och riktigt roligt äventyr för alla mellan 3 och 100 år.

 Äventyret Aladdin är berättelsen om en fattig yngling vid namn Aladdin (Charlie Grönvall), som rövas bort av El Zallham (Markoolio), en ond och gniden trollkarl, för att hämta en magisk oljelampa från en grotta. Aladdin hittar lampan och när han rengör den dyker en lustig och något försmådd ande upp (Claes Malmberg). Anden äger förmågan att uppfylla all världens önskningar. Aladdin blir med andens hjälp en rik ung man, han klär ut sig till en prins för att fånga hjärtat hos landets prinsessa Safa (Renaida Braun). Under tiden smider trollkarlen lömska planer och stjäl tillbaka den magiska lampan med hjälp av sin kumpan Jabaar (Kim Sulocki), den fett svängiga dromedaren. Vad händer sedan? Lyckas Aladdin överlista trollkarlen? Vågar han berätta sanningen om sig själv för prinsessan? Och vad håller den flygande mattan-Zlatan på med?

 Äventyret Aladdin är en komisk äventyrsmusikal för hela familjen med skådespelare från den svenska artisteliten, en stor ensemble, spektakulär iscensättning och nyskriven originalmusik.

Äventyret Aladdin – det enda äventyr du behöver – Vi ses!

Pris och bokning:

Med Nytta & nöje får du 50 % rabatt på ordinarie vuxenpris och 37% rabatt på ordinarie barnpris på föreställningen den 4 mars i Scandinavium.

Pris per biljett:

Kategori B: 273 kr (ordinarie pris vuxen 530 kr, barn 425 kr). Serviceavgift är inkluderat i priserna.

Barn under 2 år går in gratis och sitter då i medföljande vuxens knä under föreställningen.

Föreställningen äger rum i Scandinavium den 4 mars med start kl 13.00 och pågår i cirka 2 timmar och 20 minuter (inklusive 25 minuters paus), alla talar svenska.

Kan endast bokas online. Begränsat antal biljetter.

För att ta del av erbjudandet behöver du vara inloggad och ha en aktiv prenumeration.