Bamse och världens starkaste man – Scandinavium
Slutsålt!

Bamse och världens starkaste man – Scandinavium

I ”Bamse och världens starkaste man” följer vi Vargen som får ett återfall i sina skurkaktigheter, ivrigt påhejad av den elaka Reinard Räv. Till sin hjälp har de dessutom anlitat världens starkaste man, Magnus Samuelson, som dyker upp i rollen som sig själv. Ta med familjen på en spännande berättelse om vänskap och om att ärlighet alltid varar längst – och missa inte chansen att träffa karaktärerna efteråt.

Föreställningen äger rum i Scandinavium den 11 november med start kl 11.00 och pågår i cirka en timme, alla talar svenska. Efter föreställningen får du chans att träffa några av karaktärerna som medverkat då vi anordnar en meet & greet utan extra kostnad, i foajén. Välkommen att träffa Bamse och hans vänner. Vi ses!

Pris och bokning:
Med Nytta & Nöje betalar du endast 249 kr/ person, du sparar 146 kr/person.(ordinarie pris 395 kr/person). Gäller sektion med ord pris 395kr.

Barn under 2år går in gratis och sitter då i medföljande vuxens knä under föreställningen. Kan endast bokas online. Begränsat antal biljetter.

För att ta del av erbjudandet behöver du vara inloggad och ha en aktiv prenumeration.