Exklusiv VIP-tillställning med Robert Wells på Grand Hotell Lysekil
Augusti

Exklusiv VIP-tillställning med Robert Wells på Grand Hotell Lysekil

Under 2021 kommer Grand Hotel Lysekil ha flera kända artister på besök. Den 14 augusti kommer Robert Wells och fler gästartister är på gång. Så nu erbjuder vi Supé & Soaré som är exklusiva VIP-tillställningar med ett mycket begränsat antal gäster. Njut en delikat middag i goda vänners lag och få en upplevelse för alla sinnen! Vår sommelier har kombinerat ett vinpaket som ligger i perfekt balans mellan mat och dryck. Förvänta er en speciell afton, där smaker och musik gör detta till en upplevelse ni kommer att minnas länge!

Detta är en unik VIP konsert för max 50 gäster! Som prenumerant har du 100,- i rabatt per bokad biljett.

Paketet inkluderar

  • Välkomstfika i Grands Bibliotek
  • Champagne
  • 3-rätters meny
  • Musikunderhållning med Robert Wells
  • Övernattning i dubbelrum – sov gott i mjuka sängar från Viking Beds of Sweden
  • Vakna upp till en härlig frukostbuffé med världens bästa äggröra, bacon & nybakat bröd.

Ordinarie pris från 2795,- per person. För att erhålla er rabatt om 100 kr per biljett, ange koden som du finner nedan, när du bokar hos Grand Hotell Lysekil. Koden som ska anges ser du nedan  som inloggad prenumerant.

Läs mer och boka här! 

Vi värnar givetvis om våra gäster och följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer gällande vår verksamhet, därför släpps det i dagsläget endast 50 biljetter per evenemang. Om någon middagstillställning ej kan genomföras pga. skärpta restriktioner kommer vi att flytta fram evenemanget till ett datum som fungerar bättre, så ni som bokat, ej går miste om detta unika tillfälle!

Skaffa prenumeration!

Få tillgång till Erbjudanden från 119 kr/mån.

Redan kund?

Perfekt! Då är det bara att logga in för att ta del av erbjudandet.