Göteborgs Filmfestival

Göteborgs Filmfestival

Göteborgs Filmfestival är nordens största filmfestival. Ta chansen och se kvalitetsfilm från hela världen! Under 2017 lockade festivalen 160 000 besök och över 450 filmer från 80 länder. På filmfestivalen i Göteborg får du som besökare se filmer som aldrig annars hade nått de stora biograferna. Men festivalen är inte bara film: Vi erbjuder även ett 40-tal seminarier, musik, konst och mängder av andra kringliggande aktiviteter.

Det perfekta erbjudandet till dig själv eller till en filmintresserad vän!

1 festivalpass, 1 biljett till valfri film och tre månader gratis prenumeration på festivalens streamingtjänst på drakenfilm.se.

Festivalpasset är din nyckel till elva dagars festivalupplevelser. Med festivalpasset får du tillgång till seminarier, master classes, fester, bartalks och erbjudanden runt om i stan. Auktionsverket Kulturarena På Tredje Långgatan är vår festivalarena med aktiviteter från morgon till kväll.

Göteborgs Film Festival äger rum den 26 jan – 5 feb 2018.

Pris och bokning:

Med Nytta & Nöje betalar du endast betalar du endast 100 kronor/person (värde 377 kronor).

Uppge din Nytta & Nöje-kod när du köper dina biljetter i någon av festivalens kassor.

Max ett erbjudande per person. Erbjudandet gäller inte på webben. Se mer info om filmprogram på goteborgfilmfestival.se.

 

Det perfekta erbjudandet för familjen!

3 filmbiljetter till Göteborgs Lilla Filmfestival och tre månader gratis prenumeration på festivalens streamingtjänst på drakenfilm.se. Förutom filmvisningar får ni ta del av roliga aktiviteter och workshops under festivaldagarna. Lilla Filmfestivalen äger rum den 18-21 januari.

Pris och bokning:

Med Nytta & Nöje betalar du endast 100 kronor (värde 372 kr).

Uppge din Nytta & Nöje-kod i kassan på Draken eller Frölunda Kulturhus. Max ett erbjudande per person. Erbjudandet gäller inte på webben. Se mer info om filmprogram på goteborgfilmfestival.se

För att ta del av erbjudandet behöver du vara inloggad och ha en aktiv prenumeration.