Guidade visningar på Gunnebo slott – Gå 2 betala för 1 under januari och februari och få chansen att se slottets vackra salar och höra dess spännande historia
2 för 1

Guidade visningar på Gunnebo slott – Gå 2 betala för 1 under januari och februari och få chansen att se slottets vackra salar och höra dess spännande historia

Strax utanför Göteborg finner du Gunnebo Slott och Trädgårdar, en av Sveriges bäst bevarade 1700-talsanläggningar. På Gunnebo kan du gå en slottsvisning, strosa i de vackra trädgårdarna, ta del av kurser och evenemang, utbilda dig till trädgårdsmästare och äta i deras ekologiska restaurang. Gunnebo har öppet varje dag året runt.

Som prenumerant har du möjlighet att gå 2 betala för 1 på deras guidade visningar i slottet under januari och februari. På en guidad rundtur får du se både de eleganta sällskapsrummen i paradvåningen och de lite mindre och enklare gästrummen på övervåningen. Gunnebos kvalificerade guider presenterar såväl ägarfamiljen Halls uppgång och fall som arkitekt Carlbergs konstnärliga inspiration och de utländska influenser som visar sig överallt i huset. Dessutom är rundturen kryddad med favoritanekdoter om dåtidens göteborgska persongalleri.

Information: Den guidade rundturen är c:a 45 minuter lång och sker på svenska, lördagar och söndagar under hela januari och februari. Visningen börjar utanför slottets södra entré (under trappan). För att ta del av erbjudandet, använd rabattkoden som finns nedan på denna sida när du är inloggad som prenumerant.

Länk till bokning
Januari: https://www.nortic.se/tickets/event/34930

Februari: https://www.nortic.se/tickets/event/35017

 

 

Skaffa prenumeration!

Få tillgång till Erbjudanden från 119 kr/mån.

Redan kund?

Perfekt! Då är det bara att logga in för att ta del av erbjudandet.