Hälsorevolutionen – Se föreläsningen ”Vägen till en antiinflammatorisk livsstil” med Maria Borelius. Få 20% rabatt!

Hälsorevolutionen – Se föreläsningen ”Vägen till en antiinflammatorisk livsstil” med Maria Borelius. Få 20% rabatt!

Som prenumerant får du nu 20% rabatt på föreläsningen med Maria Borelius och ”Vägen till en antiinflammatorisk livsstil”. Föreläsningen sker i Draken, på Folkets  Hus i Göteborg kl 18:30 den 18 november 2020. 

Hälsorevolutionen är den fascinerande berättelsen om en kunskapsresa såväl som en livsresa: om hur en antiinflammatorisk livsstil kan hålla dig ung och frisk. Denna livsstil som Maria Borelius lyfter fram kombinerar aktuell vetenskap med personliga erfarenheter. Kvällen innehåller massor av aha-upplevelser, enkla tips och kurer som hjälper dig att komma igång med en antiinflammatorisk livsstil. I denna föreläsning delar Maria med sig av genvägar och enkla knep som verkligen fungerar!

Som många andra kvinnor i 50-årsåldern började Maria Borelius känna sig gammal, trött, sliten och plufsig. Som erfaren vetenskapsjournalist började hon ifrågasätta om ryggont och klimakteriebesvär verkligen måste dominera vardagen. Det blev början på en fyra år lång resa där hon genom en slump upptäckte en helt ny livsstil den antiinflammatoriska. Som en detektiv började hon gräva efter ny kunskap, och hon reste jorden runt för att lägga ett pussel av den information hon fick från ledande forskare, gurus och fitnessspecialister på den vetenskapliga frontlinjen.

Hon provade dieter och träning men undersökte också känslor, njöt av solnedgångar, besökte långlevnadssekter och prövade urgamla indiska hälsokurer.

Den antiinflammatoriska livsstil Maria Borelius lyfter fram kombinerar aktuell vetenskap med personliga erfarenheter. Varmt välkommen till en föreläsning med Maria Borelius.

För att ta del av erbjudandet, köp dina biljetter i länken nedan och ange koden som du ser i inloggat läge när du är prenumerant.

Läs mer och köp dina biljetter här! 

Skaffa prenumeration!

Få tillgång till Erbjudanden från 119 kr/mån.

Redan kund?

Perfekt! Då är det bara att logga in för att ta del av erbjudandet.