20% rabatt på föreläsningen ”Kaos i kvinnohjärnan” med Mia Lundin! Se föreläsningen i Göteborg och Kungsbacka den 3 och 4 maj.
20% rabatt

20% rabatt på föreläsningen ”Kaos i kvinnohjärnan” med Mia Lundin! Se föreläsningen i Göteborg och Kungsbacka den 3 och 4 maj.

Befinner du dig i en känslomässig berg- och dalbana? Känns det som att du håller på att tappa greppet och bli tokig? Du kämpar så mycket du orkar för att komma framåt men inombords känns det som om du håller på att brista. Många kvinnor känner sig precis som du och hoppas och ber om ett slut på sitt elände.

Hälften av Sveriges befolkning går igenom klimakteriet och det är Mia Lundins mission att sprida både hopp och den kunskap som är vår rättighet att få ta del av för att kunna ta kloka beslut för oss själva och vår hälsa – både under och efter denna förändringens tid.

Mia är en efterfrågad föreläsare samt utbildare och författare till den prisbelönade boken ”Kaos i kvinnohjärnan” som är grunden till denna föreläsning. Boken gavs först ut i USA (med titeln ”Female brain gone insane”) och utsågs där av National Health Information Awards till ”Nationens bästa hälsoinformation till allmänheten”.

Nu ger hormon-gurun och författaren Mia Lundin sin efterfrågade föreläsning Kaos i Kvinnohjärnan i Göteborg  och Kungsbacka- varmt välkomna!
Burgårdens konferenscenter i Göteborg 3/5
Kungsbacka Teater den 4/5

Läs mer och köp dina biljetter här. För att få 20% rabatt, använd koden som syns nedan när du är inloggad.

Skaffa prenumeration!

Få tillgång till Erbjudanden från 119 kr/mån.

Redan kund?

Perfekt! Då är det bara att logga in för att ta del av erbjudandet.