Nordens Ark – fri entré för 2 barn <br>Nordens Ark arbetar för att ge utrotningshotade djur en framtid.
För hela familjen

Nordens Ark – fri entré för 2 barn
Nordens Ark arbetar för att ge utrotningshotade djur en framtid.

Välkommen till Nordens Ark i Bohuslän som arbetar för att ge utrotningshotade djur en framtid. Här bedriver man avel, uppfödning, forskning och utbildning samt arbetar med att sprida kunskap om biologisk mångfald. Nordens Ark är uppdelat i tre sektioner; den Vilda parken, Lantgården och Ekoparken.

Erbjudande och bokning:

Med Erbjudanden får två barn under 17 år fri entré i sällskap med fullt betalande vuxen. Biljetterna löser ni i entrén och anger Erbjudandekoden som du ser nedan i inloggat läge.

Mer om Nordens Ark:

I den Vilda parken hittar du amurtiger, snöleopard, pallaskatt, järvar, lodjur, varg och ren. Här finns också Våtmarken med fåglar och Våtmarkshus med amfibier. Genom den Vilda parken sträcker sig en tre kilometer lång promenadslinga. Det finns möjlighet att korta av sträckan genom att välja att gå Catwalken, en nybyggd brygga som går 12 meter ovan marken förbi persisk leopard till snöleopard.

I Lantgården finner du våra nordiska lantraser. Här finns också en möjlighet till att komma närmare djuren och klappbox under högsäsong.

Medhavd mat går bra att äta i Varghuset förutsatt att det inte sker någon servering där. Grillning är inte tillåten inne i parken. Däremot är du mer än välkommen att använda grillen vid lekplatsen och vid Lantgården. Ta med kol eller engångsgrill. Öppet från kl 10 alla dagar.

Läs mer på Nordensark.se

Skaffa prenumeration!

Få tillgång till Erbjudanden från 119 kr/mån.

Redan kund?

Perfekt! Då är det bara att logga in för att ta del av erbjudandet.