Inled höstlovet med Göteborgs-Posten och Göteborg Filmfestival Prisma. Tävla och vinn biljetter till Poupelle of Chimney Town!
Tävling!

Inled höstlovet med Göteborgs-Posten och Göteborg Filmfestival Prisma. Tävla och vinn biljetter till Poupelle of Chimney Town!

Göteborgs-Posten är stolta partners till Göteborgs Filmfestival och Prisma. Under sex dagar med start 27 oktober visas film riktade till den unga publiken. I år har du som prenumererar på GP chans att vinna biljetter till filmen ”Poupelle of Chimney Town” – en perfekt start på höstlovet!

Tävla senast 20 oktober och du får chansen till två biljetter till den 29 oktober kl 17:30. Filmen visas på Bio Roy. Värde 120 kr. 
Observera att filmen har japanska som språk, men är textad på svenska.

Om filmen:

Poupelle of Chimney Town är ett hisnande äventyr tar sin början när unga Lubicchi möter den märkliga varelsen Poupelle, en figur skapad av skräpet från en soptipp. Lubicchi jobbar som sotare och bor i en isolerad stad där den eviga röken från höga skorstenar skapat ett ogenomträngligt molntäcke. Han drömmer om att få se stjärnorna, som hans pappa berättat om, men att det skulle finnas något bortom de gråsvarta rökmolnen är det ingen annan i staden som tror på. När han en halloweenkväll träffar Poupelle inleder de en vänskap, som drastiskt ska komma att förändra livet för alla invånare i Chimney Town.

Poupelle of Chimney Town är baserad på Akihiro Nishinos berömda barnbok och är en fantasifullt och utsökt vackert animerad film, som berör med sin humor, värme och spänning.

Skaffa prenumeration!

Få tillgång till Erbjudanden från 119 kr/mån.

Redan kund?

Perfekt! Då är det bara att logga in för att ta del av erbjudandet.