Frågesport med GP och Primetime – Delta i vår höstquiz endast för prenumeranter! Dessutom får du en extra livboj!
Höstquiz!

Frågesport med GP och Primetime – Delta i vår höstquiz endast för prenumeranter! Dessutom får du en extra livboj!

Primetime är Sveriges första frågesportspel som sänds live via mobilen – där alla spelar mot varandra i realtid! Via din telefon kan delta i olika frågesporter minst en gång om dagen och svarar du rätt på alla frågor är du med och delar på vinstpotten! Svarar du fel kan du använda dina livbojar (om du har några) och på så sätt fortfarande är du fortfarande med och tävlar. Svarar du rätt på alla 11 frågor är du med och delar på potten!

Under hösten kommer du som prenumerant på GP att kunna delta i vårt höstquiz tillsammans med Primetime! Det är en specialsändning fem måndagar i rad kl 20:30 den 19 okt, 26 okt, 2 nov, 9 nov och 16 nov. Dessutom får alla som deltar en extra livboj för varje måndag som du är med och tävlar. Du kommer också att tävla mot andra prenumeranter på tidningarna Hallandsposten, Hallands Nyheter, Bohusläningen och TTela. Varje måndag fokuserar vi på en tidning och ett område. Frågorna kommer att utgå från vad som har stått i tidningen samt lokala frågor från de olika orterna där tidningarna finns, så det gäller att hänga med!

För att kunna delta i vår höstquiz måste du ladda ner appen för Primetime i din telefon om du inte redan har den. (Android / Apple) Där efter behöver du registrera dig för att kunna vara med och spela i vår unika höstquiz bara för våra prenumeranter. Då får du också en notifikation i din telefon när det är dags att spela. Det är gratis att ladda ner appen och det kostar ingenting att vara med och spela. Länken till att registrera sig för vår höstquiz finns nedan om du är inloggad som prenumerant.

Får du problem med att ladda ner appen eller att registrera sig hos Primetime, kontakta Primetime här!

Skaffa prenumeration!

Få tillgång till Erbjudanden från 119 kr/mån.

Redan kund?

Perfekt! Då är det bara att logga in för att ta del av erbjudandet.