Frågesport med GP och Primetime! Delta i vår sommarquiz endast för prenumeranter alla fredagar i juli! Dessutom får du en extra livboj!
Sommarquiz!

Frågesport med GP och Primetime! Delta i vår sommarquiz endast för prenumeranter alla fredagar i juli! Dessutom får du en extra livboj!

Primetime är Sveriges första frågesportspel helt live i mobilen – där alla spelar mot varandra i realtid! Via din telefon kan delta i olika frågesporter minst en gång om dagen. Svarar du rätt på alla frågor är du med och delar på vinstpotten! Primetime har funnits sedan mars 2018 och frågorna har olika svårighetsgrad. Ibland finns det olika teman så som tv-serier, trafikregler med mera. Svarar du fel kan du använda dina livbojar (om du har några) och på så sätt fortfarande är du fortfarande med och tävlar.

Under juli månad kommer du som prenumerant på GP att kunna delta i vårt sommarquiz tillsammans med Primetime! Det är en specialsändning varje fredag kl 16:00 och totalt blir det fem omgångar. (3, 10, 17, 24 och 31 juli) Dessutom får alla som delar en extra livboj för varje fredag som du är med och tävlar med din kunskap. Är det du som hamnar högst upp på topplistan?

För att kunna delta i GP:s sommarquiz måste du registrera dig genom den länk som finns nedan. (länken syns om du är inloggad) Därefter kommer du att få en påminnelse i din telefon i god tid innan det är dags att spela varje fredag i juli. Frågorna kommer att utgå från vad som har stått i tidningen de senaste dagarna så det gäller att hänga med! Har du inte Primetimes app installerad i din telefon behöver du även ladda ner den. Appen finns tillgänglig både för iPhone och Android.

Skaffa prenumeration!

Få tillgång till Erbjudanden från 119 kr/mån.

Redan kund?

Perfekt! Då är det bara att logga in för att ta del av erbjudandet.