3-rätters på Tullhuset Restaurang ute på Hönö för endast 375 kr! Njut av god mat, utsikten och det lokala engagemanget.
Mat på Hönö

3-rätters på Tullhuset Restaurang ute på Hönö för endast 375 kr! Njut av god mat, utsikten och det lokala engagemanget.

Tullhuset Restaurang på Hönö ligger längst ut på Klåva hamn med utsikt över Vinga Fyr. Vi brinner för att vara en mötesplats på Hönö och månar vår skärgård och vårt lokalsamhälle. Genom att vi hållit fast vid vårt havskoncept, odlat det lokala engagemanget och låtit gästerna tillsammans med personalen utfärda menyn och utbudet, har Tullhuset blivit en unik året runt-krog i Göteborgs skärgård.

Mellan 1/9-18/11 erbjuder vi vår Klåvameny för endast 375:- till dig som är prenumerant. Klåvameny är trerätters menyn som består av våra mest älskade rätter i en fin kombination. Kostnad för kaffe och annan dryck till maten tillkommer.

Observera att du måste boka och betala innan ankomst via länken nedan som du ser när du är inloggad. Bokning via telefon görs inte för detta erbjudande.

Förrätt

Tullarsandwich
Hembakat mörkt bröd – Tullhusets räkröra

Huvudrätt

Tullhusets Fisksoppa
Vit fisk – Räkor – Potatis – Purjolök – Morot – Saffran  – Créme fraiche – Blåmussla – Baguette

Dessert

Dubbel Chokladtryffel

Kostnad för kaffe och annan dryck till maten tillkommer

Tullhuset finner du på kajen i Hönö Klåva Hamn, i Göteborgs skärgård. Hit kan du ta dig med bil, buss och färja från Lilla Varholmens färjeterminal vid Hjuvik i Torslanda. Läs mer om Tullhuset här! 

Du bokar och betalar din trerätters hos Tullhuset genom länken nedan som syns när du är inloggad prenumerant. Tänk på att erbjudandet gäller 1/9-18/11. Varmt välkommen!

Skaffa prenumeration!

Få tillgång till Erbjudanden från 119 kr/mån.

Redan kund?

Perfekt! Då är det bara att logga in för att ta del av erbjudandet.