Följ med GP-sporten på en hockeyresa till New York och se Henke Lundqvists New York Rangers i klassiska Madison Square Garden.
Sista chansen!

Följ med GP-sporten på en hockeyresa till New York och se Henke Lundqvists New York Rangers i klassiska Madison Square Garden.

Den 31 januari – 5 februari har du möjlighet att följa med på en unik hockeyresa för Nytta & Nöje med GP-sportens hockeykrönikör Johan Rylander och sportchefen Ulf Niklasson till New York. Den 31 januari lyfter vi från Göteborg och landar i härliga New York för en härlig långhelg.

Pris med Nytta & Nöje: 14 990 kronor/person.

I priset ingår: Flygresa, Göteborg t/r New York, via Frankfurt (Lufthansa). Busstransfer, flygplats t/r hotellet i New York. Fyra nätter i dubbelrum på det 4-stjärniga hotellet Roger Smith på Manhattan, inklusive frukost.

Uppladdning med en öl/vin/vatten och föredrag av Johan Rylander och Ulf Niklasson, en öl/vin/vatten på en supporterpub. Matchbiljett till New York Rangers mot Toronto samt guidad tur på Madison Square Garden. Reseledare från Eurotravel Sports.

Bokning:

Ange din Nytta & Nöje-kod när du bokar, den blir synlig för dig när du loggar in längst upp till höger. Boka på telefon 033-25 88 50 eller på http://eurotravelsports.se/. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller!

Reseschema:

Preliminärt program för helgen. Obs, kan ändras beroende på flygtider och om matchen flyttas.

Onsdag, 31 januari.

07.30: Samling på Landvetter Flygplats (utrikeshallen) för incheckning. Leta efter skylt med Eurotravel Sports / Göteborgs-Posten. Jonas Emilsson från Eurotravel sports handhåller alla resedokument såsom flygbiljetter, hotellvouchers med mera.

Det ni måste komma ihåg är att ta med era pass och att ni har aktuellt Esta!

Efter att alla fått sina boardingkort och lämnat sitt bagage går vi igenom säkerhetskontrollen och vidare till Menzies Lounge, där Eurotravel Sports & Göteborgs-Posten bjuder på frukost och information om resan vi har framför oss.

Bagage 1 incheckad väska ingår á 23kg + handbagage 8 kg/person.

Flyget till New York, via Frankfurt, lyfter 10.00 (Lufthansa). Vänligen se till att vara vid gaten i god tid, avgångsskärmarna på Landvetter visar när gaten öppnar.

Vid mellanlandningen i Frankfurt är det ofta svårt att hålla ihop gruppen, det är därför ert eget ansvar att ha koll på vilken gate ni skall till för nästa flyg och att ni är där i god tid.

OBS! Var uppmärksamma på att de med kort varsel kan ändra en angiven gate, så kontrollera skärmarna ofta.

Vid ankomst till Newark Airport (16.10, lokal tid) tar vi vårt bagage och samlas sedan alldeles utanför dörrarna efter passering av tull med mera.

Titta efter skylt Eurotravel sports /GP.

Busstransfer till vårt hotell: Roger Smith (https://www.rogersmith.com), Lexington Avenue, 47 st. Telefon: + 1 212 755 14 00. Perfekt läge med kort promenad till både Times Square och FN-skrapan. Incheckning och sedan är resten av kvällen fri för egna aktiviteter.

Notera! Frukostkuponger delas ut vid incheckning. Tappar man bort dessa får man tyvärr betala för frukost resten av vistelsen.

Torsdag, 1 februari.

Frukost.

Dagen fri för sightseeing, shopping och egna aktiviteter.

För er som önskar kommer vi efter frukost att ta oss via tunnelbanan till södra Manhattan för bland annat en båttur till Ellis Island och besök vid Ground Zero. Detta är gratis och frivilligt.

17.00: Samling på Rangerspuben, Flying Puck (precis vid Madison Square Garden). Vägbeskrivning till The Flying Puck: När ni står vända mot huvudentrén till Madison Square Garden på 7th Avenue, så går ni 150 meter till vänster. Här delar vi ut matchbiljetter, bjuder på något att dricka och laddar upp inför kvällens (19.00) match: New York Rangers vs Toronto Maple Leafs.

För er som vill summera matchen tillsammans med oss på The Flying Puck, så träffas vi där efteråt.

Fredag 2 februari.

Frukost.

Dagen fri för sightseeing, shopping och egna aktiviteter.

18.30: Samling i receptionen/baren på hotellet. Ulf & Johan från GP-sporten pratar om jobbet på GP:s Sportredaktion, med fokus på hockey i allmänhet och NHL i synnerhet.

19.30: Gemensam promenad (cirka 20 minuter) till Restaurant Keen´s Steakhouse (www.keens.com), där vi bjuds på en gemensam middag med tillhörande dryck.

Lördag 3 februari.

Frukost.

11.00: Samling utanför huvudentrén till Madison Square Garden, där vi bjuds på en guidad rundtur runt den mäktiga arenan.

16.30: Samling i receptionen för er som har köpt till biljetter till

New Jersey Devis – Pittsburgh eller New York Islanders – Columbus. Vi tar oss gemensamt till respektive arena för kvällens NHL-match och laddar upp på en trevlig supporterpub.

Söndag 4 februari.

Frukost.

Ett par timmars sista shopping och sightseeing.

13.30: Samling i receptionen med bagage, utcheckade och klara.

13.45: Busstransfer till flygplatsen.

18.15: Flyget lyfter mot Frankfurt, där vi landar måndag 07.40 lokal tid.

Vid mellanlandningen i Frankfurt är det ofta svårt att hålla ihop gruppen, det är därför ert eget ansvar att ha koll på vilken gate ni skall till för nästa flyg och att ni är där i god tid.

OBS! Var uppmärksamma på att de med kort varsel kan ändra en angiven gate, så kontrollera skärmarna ofta.

Måndag 5 februari.

08.50: Flyget lyfter från Frankfurt mot Göteborg, där vi tar mark på Landvetter klockan 10.30. OBS! Var uppmärksamma på att de med kort varsel kan ändra en angiven gate, så kontrollera skärmarna ofta.

Möjlighet att köpa till: Eurotravel Sports kan erbjuda matchbiljetter till New Jersey Devils – Pittsburgh eller New York Islanders – Columbus och det är lätt att ta sig med tunnelbana till respektive arena. Eurotravel Sports kan även erbjuda musikalbiljetter till New Yorks teaterscener.

Kontaktuppgifter:

Jonas Emilsson, Eurotravel Sports: +46 763 08 23 10.
Ulf Niklasson, GP-Sporten: +46 705 62 43 16.

För att ta del av erbjudandet behöver du vara inloggad och ha en aktiv prenumeration.