Följ med GP-sporten på en superweekend till London och se derbyt mellan Arsenal och Crystal Palace
Sista chansen!

Följ med GP-sporten på en superweekend till London och se derbyt mellan Arsenal och Crystal Palace

GP-sportens och Eurotravel Sports fotbollsresor i vintras till Manchester blev snabbt slutsålda, så skynda för att säkra en plats.

Den 19 januari har du möjlighet att följa med på en unik resa med GP-sportens fotbollskrönikör Mattias Balkander och sportchefen Ulf Niklasson till London och Arsenals möte med Crystal Palace på fantastiska Emirates. Fredagen den 19 januari lyfter vi från Göteborg och landar i trevliga London, för en härlig fotbollsweekend med hela tre nätter på 4-stjärnigt centralt hotell. Det kommer också att finnas möjlighet att köpa biljetter till andra matcher i Londonområdet, bland annat West Ham mot Bournemouth, en rundtur på klassiska Wembley och musikalbesök.

Pris med Nytta & Nöje: 8 490 kronor /person.

Allt detta ingår: Flygresa, Göteborg t/r London/Gatwick (Norwegian). Busstransfer, flygplats t/r hotellet i London. Tre nätter i dubbelrum på det 4-stjärniga centrala och nyrenoverade hotellet Holiday Inn Kensington High Street, inklusive engelsk frukost. En öl/alkoholfritt på trevlig pub innan match. Matchbiljett till mötet mellan Arsenal – Crystal Palace, matchprogram, dryck i halvtid (öl/vin/vatten), rundtur på Emirates och entré till Arsenals muséum. Uppladdning och föredrag av GP:s sportchef Ulf Niklasson och fotbollskrönikör Mattias Balkander och deras möten med många världsstjärnor, inklusive Fredrik Ljungberg, på en trevlig pub. Reseledare från Eurotravel Sports.

Bokning: Boka på telefon 033-25 88 50 eller på http://eurotravelsports.se/. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller!

Preliminärt program för helgen. Obs, kan ändras beroende på flygtider och om matchen flyttas.

Dag 1, fredag 19 januari. Direktflyget, 07.25, tar oss till London-Gatwick där en bekväm charterbuss tar oss vidare till centrala London. Ombord har vi bland annat frågesport om engelsk fotboll med fina priser innan vi checkar in på Holiday Inn Kensington High Street Close runt lunch, som bland annat har en spaavdelning med pool och jaccuzi. Senare på eftermiddagen tar vi oss till Arsenal och en rundtur på Emirates.

Kvällen fri för egna aktiviteter. Vill ni gå på en trevlig musikal, så hjälper Eurotravel Sports såklart till med att boka biljetter.

Ni kommer självklart att få en Londonguide med bra restauranger och pubar.

Dag 2, lördag 20 januari. Engelsk frukost på hotellet. Vid 11 träffas vi på en trevlig pub där vi bjuder på något att dricka. Ulf Niklasson och Mattias Balkander berättar om hur det är att arbeta som fotbollsreporter och alla deras reportageresor till England och möten med bland andra Arsenals Fredrik Ljungberg.

Efter någon timma tar vi tunnelbanan till Arsenal, där det kommer att finnas gott om tid för besök i supportershopen, ta en fish&chips, spela på matchen, besöka pubar eller varför inte ta en sväng förbi klassiska Highbury. Efter matchen samlas vi på en pub och summerar intrycken från dagen.

Kvällen fri för egna aktiviteter. Vill ni gå på en trevlig musikal, så hjälper Eurotravel Sports till med att boka biljetter.

Dag 3, söndag 21 januari. Engelsk frukost på hotellet. För er som valt att köpa till ytterligare en match är det enklast att ta tunnelbana från hotellet (tre minuters promenad) till matcharenan.

För er andra kan vi föreslå pubar, där dagens Premier League-matcher visas. För er som vill shoppa har ni hamnat i paradiset och det är bara att välja gator och område efter smak.  Vårt hotell ligger alldeles intill High Street Kensington med mycket shopping.

Vill du konsumera ännu mer fotboll, fast i annan form, är det lätt att ta sig till Londonlagens olika arenor. Eller varför inte en tur till klassiska Wembley? GP-sporten och Eurotravel Sports hjälper såklart till.

Kvällen fri för egna aktiviteter. Vill ni gå på en trevlig musikal, så hjälper Eurotravel Sports till med att boka biljetter.

Dag 4, måndag 22 januari. Engelsk frukost på hotellet. Ett par sista timmar för shopping eller bara en promenad i vackra London och stadens många parker innan charterbussen tar oss tryggt tillbaka till London-Gatwick, där flyg, 19.40, väntar för destination Landvetter där vi landar 22.30.

Möjlighet att köpa till: Eurotravel Sports kan erbjuda matchbiljetter till samtliga Londonlag i alla professionella serier och det är lätt att ta sig med tunnelbana till respektive arena. Vill ni följa med oss på en rundtur på Wembley, så säg till vid bokningstillfället. Eurotravel Sports kan även erbjuda musikalbiljetter till Londons teaterscener.

För att ta del av erbjudandet behöver du vara inloggad och ha en aktiv prenumeration.