Malta 22 dagar över påsk med Nytta & Nöje
UNIKT!

Malta 22 dagar över påsk med Nytta & Nöje

Pärlan Malta är Medelhavets verkliga skattkista belägen strax söder om Sicilien. Med sitt strategiska läge mitt i Medelhavet var det en naturlig utpost längs de gamla handelsvägarna från syd till norr och öst till väst. De historiska influenserna har gjort Malta till ett mångkulturellt land där inspiration hämtats både från Afrika, Europa och med inslag från Mellanöstern. Den goda maten & drycken, de fina hotellen och det milda och behagliga klimatet är viktiga beståndsdelar i en semester och goda anledningar till varför så många väljer att spendera en längre tid på Malta för att upptäcka ön och för att njuta av den tidiga värmen och vårsolen.

Pris och bokning:

Med Nytta & Nöje betalar du 14.295 kronor/person (tillägg för enkelrum 2.795 kronor).

Med avresa från Göteborg den 20 mars 2018 – 10 april, 22 dagar.

I priset ingår: Flygresa Landvetter-Malta t/r, flygskatter och flygplatsavgifter, transfers flygplats-hotell t/r, 21 övernattningar på 4-stjärnigt hotell, halvpension (frukost & middag) under hela resan, svensktalande guide under utflykterna.

Följande utflykter ingår:
Utflykt 1: Fästningarnas Malta med stadsrundtur i Valletta (heldag).
Utflykt 2: Medeltida huvudstaden Mdina (halvdag).
Utflykt 3: Gozo – den idylliska grannön (heldag).
Utflykt 4: Den oexploaterade sydsidan med mysiga fiskebyar och Blue Grotto (halvdag.)
Boka din resa via Nytta & Nöjes bokningslänk eller ring Scandorama, tel 040-600 00 00 och uppge Nytta & Nöjes bokningskod.

För att ta del av erbjudandet behöver du vara inloggad och ha en aktiv prenumeration.