Shopping och smakupplevelser i Shanghai

Shopping och smakupplevelser i Shanghai

Upptäck livliga Shanghai på denna resa som är speciellt framtagen för Nytta & Nöje. Tillsammans med en svensktalande guide får vi uppleva en av Asiens häftigaste städer!

Vi besöker den vackra Yu-trädgården i China Town och tar oss upp till utsiktsplatsen Shanghai World Financial Center. Vi upplever också de mysiga franska kvarteren och trendiga Tianzifang.

Naturligtvis ges det möjlighet till shopping på några av stadens populära marknader där du kan fynda allt från kläder och tyger till väskor och smycken. Vi äter ett flertal gemensamma måltider, och får en smak av vad det kinesiska köket har att erbjuda

Program

DAG 1

Avresa från Göteborg till Shanghai med Finnair. Måltider och dryck serveras ombord.

DAG 2 SHANGHAI

På morgonen landar vi på Shanghais flygplats, där vi möter vår svensktalande guide. Vi reser direkt med tåg till de centrala delarna där vi äter lunch tillsammans, besöker skyskrapan Shanghai World Financial Center, checkar in på hotellet och äter middag på restaurang Fang Ting som serverar typisk mat från Shanghai.

DAG 3

Vi börjar morgonen med en lektion i Tai Chi på The Bund. Efter det beger vi oss in i det folktäta och livliga China Town och besöker den vackra Yu-trädgården. Efter en gemensam lunch ges möjlighet för shopping, då vi besöker en lokal marknad och en affär som säljer silke.

DAG 4

Vi får vi lära oss att tillaga dumplings. På eftermiddagen utforskar vi det charmiga området Franska koncessionen Tianzifang och det trevliga Xintiandi.

DAG 5

I dag har vi en helt ledig dag för egna utforskningar av Shanghai.

TILLVAL: Heldagsutflykt till det pittoreska vattensamhället Tongli, 80 km väster om Shanghai.

DAG 6

Vi besöker Shanghai museum och konstområdet M50. Efter lunch tar vi oss till en marknad där vi kan shoppa billigt, allt från skor och kläder till väskor, leksaker och souvenirer. Gemensam avskedsmiddag på Lost Heaven.

DAG 7

På morgonen beger vi oss till flygplatsen för hemresa, hemkomst samma dag.

Hotell

SHANGHAI / Sunrise on the Bund

Sunrise on the Bund är ett trevligt och omtyckt hotell beläget i Puxi i Shanghai, fem minuters promenad från tunnelbanan. Hotellet erbjuder fint inredda rum med utsikt över staden eller floden, en inomhuspool, gym och bastu samt restauranger som serverar kinesiska och japanska rätter.

Pris och bokning:

Med Nytta & Nöje betalar du endast 11.950 kr (ordinarie pris 12.950 kr/person) för del i dubbelrum enkelrumstillägg 1.390 kr/person.

I resans pris ingår, flyg i ekonomiklass från Göteborg till Shanghai 22/11-28/11 2017.

  • Fem nätter med del i dubbelrum på 4-stjärnigt hotell.
  • Svensktalande guide.
  • Fullständigt program inklusive samtliga entréavgifter.
  • Frukost alla dagar och fem måltider inklusive måltidsdryck. En måltid utan måltidsdryck.
  • Alla transporter och bagagehantering i Kina.
  • Visum till Kina för svenska medborgare.
  • Dricks till chaufförer och guider.
  • Flygskatter och säkerhetsavgifter.
  • Informationspaket.

Boka din resa via Nytta & Nöjes bokningslänk eller uppge din Nytta & Nöje-kod när du bokar på mail: info@lotustravel.se eller på telefon 08-545 188 40 . Begränsat antal platser.

För att ta del av erbjudandet behöver du vara inloggad och ha en aktiv prenumeration.