Unikt hotellerbjudande från Sveriges baksida – Bo 2 nätter i juniorsvit, betala för 1, på Vår Gård i Saltsjöbaden, Stockholm.
2 för 1

Unikt hotellerbjudande från Sveriges baksida – Bo 2 nätter i juniorsvit, betala för 1, på Vår Gård i Saltsjöbaden, Stockholm.

Boka in en avkopplande hotellvistelse på historiska Vår Gård i Saltsjöbaden. Bo nära havet i vacker skärgårdsmiljö endast 20 min från Stockholm City. Här möts du av kulturhistoriska byggnader, vacker konst och en omtalad restaurang med eget bageri.

På hotellet finns badbrygga, bastu & relaxavdelning samt träningsmöjligheter. I närheten finns även golfbana (med skidspår vintertid), paddelbana, och natursköna omgivningar för utomhusaktiviteter. Ta en promenad längs marinan eller hyr en cykel och utforska närområdet på egen hand.

Som prenumerant på Göteborgs-Posten har du nu möjlighet att uppleva Sveriges fantastiska baksida med ett prisvärt besök på Vår Gård. Bo två nätter i en modern och stilren juniorsvit till priset av en. Gäller för två personer.

I erbjudandet ingår:

Två nätter i juniorsvit

Frukostbuffé

Pris: 2695 kr (ord. pris 5390 kr) för två vuxna i två nätter t.o.m. 1 juni 2022.

Länk och rabattkod finner du nedan om du är inloggad som prenumerant.

 

 

 

Skaffa prenumeration!

Få tillgång till Erbjudanden från 119 kr/mån.

Redan kund?

Perfekt! Då är det bara att logga in för att ta del av erbjudandet.