Yogakonsert i konserthuset! Kom med på ett annorlunda yogapass på Göteborgs konserthus! Tillsammans är vi 100-120 personer som tillsammans genomför passet vilket blir en unik upplevelse.
Yoga på nytt sätt!

Yogakonsert i konserthuset! Kom med på ett annorlunda yogapass på Göteborgs konserthus! Tillsammans är vi 100-120 personer som tillsammans genomför passet vilket blir en unik upplevelse.

Följ med på ett spännande yogapass inne på Göteborgs konserthus! Yogainstruktören och musikern Lene leder passet och har noga valt ut musiken som kommer att framföras live av musiker ur Göteborgs symfoniker. Som prenumerant betalat du endast 125 kr (ord 250 kr)

Vad är en yogakonsert?

Kom med på ett annorlunda yogapass i garderobshallen på Göteborgs konserthus! Vi kommer att vara ungefär 100-120 personer som tillsammans genomför passet vilket blir en unik upplevelse. Det kommer att vara i ca 1 timma och 20 min och leds av Yoga Lene som till noga utvald livemusik med musiker ur Göteborgs Symfoniker leder dig fram under passets gång.

Musikern och yogaläraren Lene Skomedal tar dig närmare musiken och människorna bakom den, samtidigt som hon guidar dig genom ett härligt yogapass. Passen är uppbyggda efter musiken, som spelas av Göteborgs Symfonikers egna yogakvartett.

Tema för detta yogapasset är Uppvaknande. När vi ses är det nya året redan igång och vi börjar med att väcka kroppen och sinnena ur vinterdvalan med yinyoga som sedan går över i ett mjukt fysiskt flöde. Tillsammans andas vi och skapar ny energi och kanske nya mönster inför våren. Vi avslutar som alltid med en skön återhämtning till den underbara musiken.

Ta med egen yogamatta

Ta med dig din egen yogamatta eller valfritt underlag så guidar vi dig till välbefinnande och flödande energi i Konserthusets avstressande miljö. Du behöver inga förkunskaper och det finns rörelser för alla oavsett om du vill ta det lugnt eller bli utmanad.

Just detta passet är abonnerat av Göteborgs-Posten och biljetter till just den här yogakonserten kan endast köpas i länken nedan som du ser i inloggat läge.

Här kan du läsa mer om Yogakonserten

Skaffa prenumeration!

Få tillgång till Erbjudanden från 119 kr/mån.

Redan kund?

Perfekt! Då är det bara att logga in för att ta del av erbjudandet.