Få tillgång till den ultimata utomhusguiden med tips på mer än 300 äventyr och vandringsleder i Göteborg med omnejd
Naturupplevelser

Få tillgång till den ultimata utomhusguiden med tips på mer än 300 äventyr och vandringsleder i Göteborg med omnejd

Upptäck naturen på hemmaplan! Få tillgång till den ultimata utomhusguiden med tips på mer än 300 äventyr och vandringsleder i Göteborg med omnejd.

Det vilda Göteborg är en digital äventyrsguide med tips på naturupplevelser i Göteborgsområdet. Du hittar vandringsleder, cykelturer, utsiktsplatser, grottor, vattenfall och mycket mer. Det finns allt från lugna skogspromenader på 1 kilometer till weekendvandringar på flera mil. Du hittar också utflyktstips som passar barnfamiljen och vandringar som fungerar även för den som har svårt att gå. Allt är nåbart med kollektivtrafiken och ligger aldrig längre bort än en dryg timme med bil. Och allt väntar på att upptäckas av dig! Som medlem kommer du åt allt material och sajten är anpassad för att fungera i mobilen så du kan ha med dig all information ut på äventyret.

Vad kostar det?

Som prenumerant får du tillgång till allt på ”Det vilda Göteborg” under ett år för bara 149 kr! (ord 199 kr) Då ingår också en digital vandringsskola.

Gör så här:

Du tecknar och betalar ditt medlemskap på www.detvildagoteborg.se/register/bli-medlem

Använd rabattkodens om finns nedan om du är inloggad prenumerant för att ta del av det rabatterade priset.

Ditt medlemskap gäller i ett år från den dag du tecknar det. Det förlängs inte automatiskt när året är slut, utan bara om du själv vill det.

Läs mer och inspireras på www.detvildagoteborg.se

Skaffa prenumeration!

Få tillgång till Erbjudanden från 119 kr/mån.

Redan kund?

Perfekt! Då är det bara att logga in för att ta del av erbjudandet.