Följ med GP-sporten på en superweekend och se Victor Nilsson Lindelöfs Manchester Uniteds möte med Newcastle på Old Trafford
Fullbokad!

Följ med GP-sporten på en superweekend och se Victor Nilsson Lindelöfs Manchester Uniteds möte med Newcastle på Old Trafford

GP-sportens och Eurotravel Sports fotbollsresor i vintras till Manchester blev snabbt fullbokade, så skynda att boka.

Den 17-20 november har du möjlighet att följa med på en unik resa för Nytta & Nöje med GP-sportens fotbollskrönikör Mattias Balkander och sportchefen Ulf Niklasson till Manchester och Victor Nilsson Lindelöfs möte med Newcastle på klassiska Old Trafford – Theatre of Dreams. Fredagen den 17 november lyfter vi från Göteborg, via Arlanda, och landar i fotbollstokiga och trevliga Manchester i nordvästra England för en härlig fotbollsweekend med hela tre nätter på 3+ centralt hotell.


Bokning Boka på telefon 033-25 88 50 eller på http://eurotravelsports.se/. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller!

Preliminärt program för helgen. Obs, kan ändras beroende på flygtider och om matchen flyttas.

Dag 1, fredag 17 november. Flyget från Landvetter (14.20) tar oss till Arlanda. Där tar vi oss  vidare till Manchester och landar 17.55. Där väntar en bekväm charterbuss som tar oss Premier Inn Portland Street / Premier Inn Printworks i centrala Manchester. Kvällen fri för egna aktiviteter. Ni kommer självklart att få en Manchesterguide med trevliga restauranger och bra pubar.

Dag 2, lördag 18 november. Engelsk frukost på hotellet. Vid 11.30 träffas vi på en närliggande pub, där vi bjuder på något att dricka och GP-sportens chef Ulf Niklasson och fotbollskrönikör Mattias Balkander berättar om hur det är att arbeta som fotbollsreporter och deras möten med många världsstjärnor, inklusive Zlatan Ibrahimovic. Därefter tar vi oss ut till Old Trafford, där det kommer att finnas gott om tid för besök i supportershopen, ta en fish&chips, spela på matchen och besöka pubar. Efter matchen är det frivillig samling på supporterpuben Bishop Glaize vid arenan för att summera intrycken från dagen.

Kvällen fri för egna aktiviteter.

Dag 3, söndag 19 januari. Engelsk frukost på hotellet. Klockan 11 har vi bokad rundvandring på Old Trafford för en klassisk rundtur (egen transport). Senare på dagen är det två Londonderbyn, Arsenal vs Tottenham (14.30) följt av Watford vs West Ham. Vi föreslår självklart en bra pub för att kika på dessa matcher.

För er som vill shoppa kan vi rekommendera Arndale, som är ett gigantisk shoppingcenter. Vill du konsumera ännu mer fotboll, fast i annan form, rekommenderas ett besök på National Football Museum mitt i stan. Skulle ni vilja ta en tur till Manchester Citys arena, Ethiad Stadium, är det väldigt enkelt och vi hjälper såklart till. Likaså om ni vill Liverpool och en rundtur på Anfield.

Kvällen fri för egna aktiviteter.

Dag 4, måndag 20 november. Tidig frukost på hotellet innan charterbussen tar oss tryggt tillbaka till flygplatsen i Manchester, där flyg väntar (09.45) för destination Arlanda för att sedan landa i Göteborg 15.45.

Pris med Nytta & Nöje: 8 990 kronor / person.
Allt detta ingår: Flygresa, Göteborg t/r Manchester, via Arlanda. Busstransfer, flygplats t/r hotellet i Manchester. Tre nätter i dubbelrum på 3+ hotellet Premier Inn Portland Street / Premier Inn Printworks i centrala Manchester, inklusive engelsk frukost. Uppladdning med en öl/vin/vatten och föredrag av Mattias Balkander och Ulf Niklasson på en trevlig pub. Matchbiljett till Manchester United – Newcastle samt rundvandring på Old Trafford.

Reseledare från Eurotravel Sports.

För att ta del av erbjudandet behöver du vara inloggad och ha en aktiv prenumeration.