Gratis biljetter till internationella tävlingen i synkroniserad konståkning 24-25 januari
Slutsålt!

Gratis biljetter till internationella tävlingen i synkroniserad konståkning 24-25 januari

Tag chansen och se Sveriges enda internationella tävling i synkroniserad konståkning, Leon Lurje Trophy! De 25 första som registrerar sig får 2 biljetter var till tävlingarna både den 24 och 25 januari.

Se tävlingarna i synkroniserad konståkning!

För 13:de året i rad välkomnas lag från hela världen till Göteborg för att tävla i Leon Lurje Trophy. Det är Sveriges enda internationella tävling i synkroniserad konståkning, och arrangeras i Göteborg, Frölunda Borg 24-25 januari.

Nu har du som prenumerant chansen att få två biljetter för att kunna se tävlingarna live! Det är först till kvarn och det finns 35 biljettpaket att ta del av. 

Synkroniserad konståkning är konståkningens lagsport. Ett tävlande lag består av 16 åkare på isen där man tävlar med ett kortprogram och ett friåkningsprogram. Programmen består av olika element som passeringar, hjul, cirklar, block och linjer som vävs samman med olika friåkningsrörelser och steg. Under fredagen åker lagen sina kortprogram och fortsätter med friåkningsprogrammet under lördagen då tävlingarna avgörs.

Till Leon Lurje Trophy 2020 är lag från hela världen anmälda inom kategorierna Ungdom, Junior och Senior. Lagen kommer från bland annat Sverige, Finland, Italien, Ryssland, Canada, USA och Australien.

Heja fram våra svenska favoriter och världens absoluta topplag!

Biljetterna gäller fredag och lördag för tävlingarna i klassen junior och senior. Kompletterande biljetter för söndagen när ungdomarna tävlar finns att köpa i entrén.

För mer information: 
https://www.leonlurje-trophy.s…
https://www.facebook.com/LeonL…

Skaffa prenumeration!

Få tillgång till Erbjudanden från 119 kr/mån.

Redan kund?

Perfekt! Då är det bara att logga in för att ta del av erbjudandet.